Isokuva
NaviLeft Tuoreimmat ralliuutiseni Moottoriurheilua suurella sydämellä Kilpailukauteni 2011 Parhaimmat rallikuvani Vauhdikkaat rallivideoni Ota yhteyttä ja kannusta NaviRight
Middlebar
25.6.2015 - Mika Myllylän ja Erkki Koskelon rallitimille kaksoisvoitto Iso-Syöte Mäkiajoista

Vuosi sitten Imatran rallisprintissä kovan kolarin kokenut Erkki Koskelon ja Mika Myllylän Mitsubishi Lancer Evolution VI ralliauto rakentui talven aikana entistä parempaan kuntoon ja nyt kahden ajetun rallisprintin jälkeen voidaan todeta, että kilpuri on entistä kilpailukykyisempi ja valmis rikkomaan ennätyksiä.

Yksi ennätys rikkontuikin jo Juhannuksena Pudasjärven perinteikkäässä Iso-Syöte rallisprintissä kun Mika Myllylä nousi vaativan mäkiradan huipulle ajalla, jota kukaan ei aikaisemmin ole suorittanut. Huikeinta koko kilpailussa oli se, että tiimin toinen kuljettaja Erkki Koskelo suoritui samasta radasta vain 0,2 sekuntia Myllylää hitaammin ja pokkasi senioreiden voiton lisäksi yleiskilpailun hopeasijan. Näin ADHD Racing Team pokkasi makoisan kaksoisvoiton ja siten jatkoi kilpurin menestyksekästä taivalta.

- Meillä on projektissamme alusta lähtien ollut tavoitteena saada kehitettyä kilpa-auto, jolla on mahdollisuus tehdä moottoriurheiluhistoriaa ja nyt hienosti Iso-Syöte Mäkiajoissa pääsimme yksi tuosta tavoitteesta toteutui kun täydellisten ajosuorituksien seurauksena tiimimme Mika Myllylä on nyt kellottamallaan ajalla virallisesti ns. Kukkulan Kuningas. Lisäksi kun minä jäin hänestä vain silmänräpäyksen verran niin kaksoisvoitto tuntuu uskomattoman hienolta, pitkän linjan moottoriurheilija Erkki Koskelo kertoo.

- Vuoden takaisen Imatran rallisprintin kolarin jälkeen auto on lähes kokonaan uudelleen rakennettu ja samalla siihen on myös tehty valtavasti kehitystyötä. Nyt tämä kova työ näkyy tuloksissa, koska ajamissani kahdessa kilpailussa olen kummassakin ollut nopein Senioriluokan kuljettaja ja Mika vastaavasti yleiskilpailun kärkimies. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia haasteita ja tavoitteita, Koskelo jatkaa.

ADHD Racing Team kilpailee seuraavaksi jo viikon päästä Imatralla ajettavassa Future Cup asfalttisprintsarjan kauden kolmannessa kilpailuviikonlopussa. Kesän kuumien rallisprinttien lisäksi Myllylä hakee voittoa Suomen MM-rallin yhteydessä ajettavasta Nelivetomies -kilpailusta.

Lopputulokset Iso-Syöte Mäkiajot 19.6.2015, Pudasjärvi, 4-veto, Top-5:
1. Mika Myllylä, Mitsubishi Lancer Evolution VI, 1.20,13
2. Erkki Koskelo, Mitsubishi Lancer Evolution VI, +0,20sek

3. Tom Lindell, Ford Escort WRC, +0,67sek
4. Samuli Aalto, Mitsubishi Lancer Evolution VI, +0,86sek
5. Toni Ahola, Mitsubishi Lancer Evolution VII, +1,71sek

Aikaisemmat ralliuutisemme:
- 20.06.2014 - Erkki Koskelolle tuplavoitot Pudasjärven Iso-Syöte Future Cup asfalttisprinteistä - Myös Mika Myllylä palkinnoille
- 30.05.2014 - Koskelo ja Myllylä uudella autolla heti kärkivauhtiin Kokkolan SM M-sprintissä
- Kilpailukausi 2013
- Kilpailukausi 2011
- Kilpailukausi 2010
- Kilpailukausi 2009
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Vauhdissamme vahvasti mukana
Salvos Mogul Oil Japan Motors JopiMainos FIN-Turbo MediaGuru Jack Bacon
Koskelo.fi kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi