Isokuva
NaviLeft Tuoreimmat ralliuutiseni Moottoriurheilua suurella sydämellä Kilpailukauteni 2011 Parhaimmat rallikuvani Vauhdikkaat rallivideoni Ota yhteyttä ja kannusta NaviRight
Middlebar
20.6.2014 - Erkki Koskelolle tuplavoitot Pudasjärven Iso-Syöte Future Cup asfalttisprinteistä - Myös Mika Myllylä palkinnoille

Rallista sapattivapaata parin vuoden ajan pitänyt espoolainen Erkki Koskelo, 57, teki säväyttävän paluun arvostettuun Future Cup asfalttisprintsarjaan ja otti Senioriluokan tuplavoitot kahdesta Iso-Syöte Mäkiajot -kilpailusta. Koskelon riemua täydensi tallitoveri Mika Myllylän yleisen luokan sijat 6 ja 5 Suomen nopeimpien asfalttispesialistien joukossa.

Uudenkarhealla ja vain rallisprint -käyttöön rakennetulla Mitsubishi Lancer Evolution erikoisautolla Pudasjärven Iso-Syötteen 2,3 kilometrin ja 175m nousun kellontarkasti selättänyt Koskelo ajoi lähes täydelliset suoritukset ja tavalleen uskollisena iloisesti juhlisti voittojaan sekä ennen kaikkea väkevää paluuta Suomen rallisprint -kuljettajien huipulle. Myös Myllylä hieroi tyytyväisenä käsiään yhteen uuden auton kilpailukyvyn ollessa heti tiukasti kovimpien kanssakilpailijoiden kannassa.

- Olin jo uskonut itselleni, että kun ikää tulee lisää niin vauhti alkaa putoamaan. Onneksi kuitenkin tuli todistettua toisin ja sen myötä oli todella ilo palata siihen samaan kohtaan mihin pari vuotta sitten jäin, eli huipulle. Kaksi tavoitteiden mukaista suoritusta eli voittoa sekä ennen kaikkea vain 0,03 sekunnin eroavaisuudet ajamissani voittoajoissa antaa valtavasti lisäpotkua tulevia kilpailuja kohtaan eikä voitonjuhlia himmennä edes kolea juhannussää. Kyllä nyt Juhannussima maistuu, Koskelo kertoo.

- Olemme koko talven ja kevään Erkin kanssa rakentaneet Mogul Mitsubishi autoamme vain parasta tietotaitoa ja kilpaosia hyödyntäen. Näin ollen jo ennen kilpailua tiesin, että tulisimme olemaan hyvässä vauhdissa ja kun myös minä pääsin tavoitteeseeni eli yleisen luokan viidennelle sijalle sekä vain puolen sekunnin päähän Erkin kellottamasta ajasta niin tuntemukset ovat vähintään erinomaiset. Tästä on mahdottoman hyvä jatkaa Future Cup asfalttisarjan seuraaviin kilpailuihin, jotka ajetaan heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Imatralla, Myllylä jatkaa.

Lopputulokset Iso-Syöte Mäkiajot 19.6.2014: Seniorit, Top-3:
1. Erkki Koskelo, Mitsubishi Lancer Evolution VI, 1.20,77
2. Kari Heinua, Skoda Octavia WRC, +1,42sek
3. Matti Santti, Mitsubishi Lancer Evolution VI, +1,54sek

Lopputulokset Iso-Syöte Mäkiajot 20.6.2014: Seniorit, Top-3:
1. Erkki Koskelo, Mitsubishi Lancer Evolution VI, 1.20,74
2. Kari Heinua, Skoda Octavia WRC 17 1.21,65sek
3. Matti Santti, Mitsubishi Lancer EVolution VI, +1,26sek

Lopputulokset Iso-Syöte Mäkiajot 19.6.2014: Yleinen luokka, Top-3:
1. Hannu Mäki-Ikola, Mitsubishi Lancer Evolution V, 1.20,66sek
2. Anssi Rytkönen, Mitsubishi Lancer Evolution VI, +0,14sek
3. Jari Lamminsivu, Mitsubishi Lancer Evolution VII, +0,37sek
---
6. Mika Myllylä, Mitsubishi Lancer Evolution VI, +1,39sek

Lopputulokset Iso-Syöte Mäkiajot 19.6.2014: Yleinen luokka, Top-3:
1. Anssi Rytkönen, Mitsubishi Lancer Evolution VI, 1.20,20
2. Jari Lamminsivu, Mitsubishi Lancer Evolution VII, +0,27sek
3. Hannu Mäki-Ikola, Mitsubishi Lancer Evolution V, +0,30sek
---
5. Mika Myllylä, Mitsubishi Lancer Evolution VI, +1,09sek
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Highslide JS
 
Vauhdissamme vahvasti mukana
Salvos Mogul Oil Japan Motors JopiMainos FIN-Turbo MediaGuru Jack Bacon
Koskelo.fi kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi